Powered by Smartsupp
Vítáme vás ve světě nejkrásnějších a jedinečných šatů, které dovážíme přímo z USA a UK! 😍 Prodáváme výhradně originální značku✅. Značka registrovaná s ochrannou známkou v U.S.A.✅. Cena našich šatů je pro vás konečná ✅ a co je nejdůležitější, nemusíte se starat o nepříjemné poplatky za DPH ✅, CLO ✅ a zpoplatněné zastoupení v celním řízení ✅. Nakupování u nás je jednoduché a bez starostí včetně poradenství😉. Připravte se na svatbu nebo plesovou sezónu 💃 s předstihem ⏳, abyste mohli využít svůj velký den bez zbytečného stresu🫶 Michaela 💖😘💞

Vkročte do PLESOVÉ SEZÓNY jako královna!

Není to tak dávno, co jsme si o tom mohli nechat jenom zdát! Setkávání, tanec, společná zábava a hlavně - bezstarostnost! Oprašte proto vzpomínky na to, jaké to bývalo před covidem, a vkročte do nové plesové sezóny jako královna se šaty z MODIONU!

 

Již spoustu let je MODION vašim spolehlivým parťákem pro chvíle, kdy se chcete cítit i vypadat božsky! Vybíráme pro vás ty nejnádhernější šaty z USA a Velké Británie, které lichotí vaší postavě a zdůrazňují váš půvab a krásu. Pečlivě dbáme na top kvalitu i na to, aby každé šaty odpovídaly fotkám i zadaným rozměrům. Pořídit si tak šaty on-line je nyní naprosto bezpečné!

 

New-pc

 

NA PLES JEDINĚ V ŠATECH Z MODIONU

Pokud už přemýšlíte, ve kterých šatech tuto sezónu zase protančíte střevíčky, pak nesmíte přehlédnout naši širokou nabídku dámských plesových šatů. Ať jste dívka či zralá žena, u nás si s naprostou jistotou vyberete ty pravé šaty na ples, v nichž se budete cítit neodolatelně!

 

Odvážné dívky a ženy zaujmou v krátkých plesových šatech, ty romantičtější rády vklouznou do princeznovsky dlouhých šatů. Velké oblibě se těší i plesové šaty s rukávem, které navíc v zimní sezóně ochrání vaše ramena a ruce před průvanem či chladem. Tolik možnosti, střihů a barev! Ale jak si vybrat ty pravé?

 

312524928_2698607086938555_6646029528752186727_n

 

VYBÍREJTE SRDCEM I OČIMA

Vybrat si ty správné šaty na ples se může zdát skoro nemožné, zvlášť když se pyšníme tak širokým výběrem! Jděte na to proto šikovně - vybírejte očima i srdcem!

 

Chcete ukázat nožky? Vsaďte na krátké šaty, ve kterých se vám bude navíc naprosto skvěle tančit třeba i jive! Chcete být naopak záhadná a při waltzu se po parketu pohybovat jako éterická víla? Pak budou dlouhé plesové šaty pro vás ty pravé! Pokud ovšem hledáte krásné šaty, které byste mohla vynosit i mimo plesovou sezónu, zkuste naopak zabrousit do nabídky dámských šatů s rukávem, kde najdete módní kousky vhodné i pro další společenské příležitosti jako je návštěva divadla, oslavy či svatby.

dlouhé šaty, krátké šaty, asymetrické šaty - Modion.cz

 

Ani dlouhé, ani krátké, zkrátka dokonale asymetrické! Tyto nádherné růžové plesové šaty se pyšní vzdušnou tylovou sukní asymetrického střihu, špagetovými ramínky, výstřihem do V a luxusní výšivkou. Zdůrazní každý váš pohyb a nenechají vás projít bez povšimnutí. Kromě něžné růžové barvy je u nás najdete i v trendy mentolové.

 

Užijte si příležitost zazářit, a to doslova! Zamilujte se do těchto polodlouhých večerních plesových šatů, které vás oslní nejen třpytivými flitry a přiléhavým střihem, ale také uhrančivou smaragdově zelenou barvou. V těchto šatech budete diva!

asymetrické šaty - Modion.cz

 

Originální a božsky úchvatná budete i v těchto zlatavě krémových dlouhých šatech áčkového střihu! Dokonalá souhra ombre tónů a třpytivých flitrů kolem vás vytvoří zářivou auru, kterou nebude možné přehlédnout. Rozšiřující se střih sukně vám umožní volný pohyb a neukáže víc, než sama chcete.

 

Nechte se okouzlit i těmito luxusními vínovými plesovými a společenskými šaty, které sluší blondýnkám i brunetkám! Temně červená barva s jemnými kontrasty v podobě třpytivého zdobení podtrhne váš půvab jemně a přirozeně. Přiléhavý střih s lehce se rozšiřující tylovou sukní zdůrazní křivky vašeho těla svůdně a neodolatelně!

 

Jedinečnou příležitost, jak si užít každý ples vám nabídnou i naše tmavě fialové dlouhé šaty s šifonem. Tyto šaty zdobí precizní krajka, která jemně halí váš dekolt, aby na zádech nechala prostor pro rafinovanou svůdnost! Výjimečně krásné šaty pro ženy všeho věku i typu postavy!

 

Tak už jste si vybraly ty pravé? Že ne? Tak nahlédněte do naší nabídky plesových a společenských šatů MODION a nechte se inspirovat. V případě, že si nejste jisté, jaký střih nebo velikost šatů vybrat, neváhejte mne kontaktovat! Ráda vám s výběrem pomohu tak, abyste byla tuto plesovou sezónu královnou parketu!