Powered by Smartsupp
Vítáme vás ve světě nejkrásnějších a jedinečných šatů, které dovážíme přímo z USA a UK! 😍 Prodáváme výhradně originální značku✅. Značka registrovaná s ochrannou známkou v U.S.A.✅. Cena našich šatů je pro vás konečná ✅ a co je nejdůležitější, nemusíte se starat o nepříjemné poplatky za DPH ✅, CLO ✅ a zpoplatněné zastoupení v celním řízení ✅. Nakupování u nás je jednoduché a bez starostí včetně poradenství😉. Připravte se na svatbu nebo plesovou sezónu 💃 s předstihem ⏳, abyste mohli využít svůj velký den bez zbytečného stresu🫶 Michaela 💖😘💞

Jak si vybrat ŠATY NA SVATBU?

Svatba je jen jednou za život, když tedy máte to štěstí. Jako host ale můžete obrážet svatby svých známých a přátel i několikrát ročně. Nejspíš se vám tak budou hodit tipy, jak si vybrat ty nejkrásnější šaty na svatbu, ať už jste nevěsta, družička, svědkyně nebo host. 

 

jaké svatební šaty vybrat

 

SVATEBNÍ ŠATY PRO NEVĚSTU

Svatební den je nezapomenutelný a každá nevěsta ho do detailu plánuje už měsíce předem. Všechno musí být připravené, sladěné a dokonalé. Pohádkově krásné svatební šaty jsou tak na seznamu číslem 1. Pokud chcete i vy nádherné šaty na svatbu, které nebudete muset druhý den vrátit a za které neutratíte polovinu svých úspor, rozhodněte se pro svatební šaty z MODIONU! 

 

Svatební šaty do áčka s rozparkem EH01765WH

 

Toužíte po klasických bílých šatech? Nebo chcete spíš krémové či úplně nevšední? Troufnete si na vypasovaný střih, rozparek, korzet nebo preferujete volný střih a vzdušnost? Jako nevěsta máte hlavní slovo pouze vy.

 

Ať jste taková nebo maková, u nás si vybere nevěsta každé velikosti i typu postavy, včetně plus size.  Pořiďte si třeba krajkové svatební šaty s tylovou vlečkou nebo bohaté tylové šaty s korzetem a z šedé myšky se rázem stanete nepřehlédnutelnou princeznou! 

 

bílé a krémové svatební šaty

 

POPŮLNOČNÍ SVATEBNÍ ŠATY 

Nezapomeňte ani na tzv. popůlnoční svatební šaty, do kterých se během odpoledne či večera převlečete a které vám umožní užít si zábavu naplno! Většinou bývají také v bílé či krémové barvě, stejně jako šaty svatební. Oproti nim budou ale spíše kratší a pohodlnější. Třeba právě jako tyto krátké krajkové šaty se saténovým páskem nebo společenské šaty v midi délce s asymetrickou sukní. 

 

popůlnoční šaty a šaty na převlečení pro nevěstu

 

 ŠATY PRO SVATEBČANKY

Úplně jinou kategorií jsou dámské šaty na svatbu pro družičky, svědkyně nebo prostě svatebčanky. Jako host máte sice nekonečný výběr toho, jak se obléknete, i tak je ale vhodné dodržet svatební dress code

 

šaty pro svatebčanky

 

BÍLÁ PATŘÍ JEN NEVĚSTĚ

Pravidlo číslo 1, které asi netřeba představovat je - na cizí svatbu nechoďte oblečení do bílé! Nevěstu byste tím pěkně namíchly, a nejen ji. I velmi světle krémová je zapovězená, protože si ji nevěsty často vyberou místo klasické bílé.

 

Jaké barvy tedy zvolit? Rozhodně neuděláte chybu, když se rozhodnete pro pastelové barvy - cokoliv od růžové, pudrové, lila, šedé či mintové. Pokud si nebudete jistá, je lepší se raději nevěsty zeptat a předejít tak nepříjemnému faux-pas.

 šaty na svatbu pro maminky, hosty, svatebčany, družičky

 

BUĎTE SOUČÁSTÍ, NE HLAVNÍ HVĚZDOU

Dalším pravidlem je nestrhávat na sebe pozornost, která má v ten den patřit jen nevěstě. Ze svého výběru proto vylučte extravagantní společenské šaty s velmi výraznými vzory či střihem. Nevhodné jsou také příliš vyzývavé a odhalené šaty či minišaty. Sázkou na jistotu jsou společenské šaty v délce ke kotníkům, midi nebo ke kolenům

 

šaty pro hosty na svatbu

 

Pokud si vás nevěsta vybrala jako družičku, určitě budete mít styl i barvu šatů již určenou. A když ne, i tak není od věci sladit se s barevným pojetím svatby nebo přáním nevěsty

 

Šaty na svatbu, družičky, maminky, hosté

 

šaty pro družičky

 

ŠATY NA SVATBU S OHLEDEM NA MÍSTO

V úvahu vemte i místo obřadu. Pro boho svatbu na louce můžete vybírat lehčí a vzdušnější šaty, například tyto vínové šifónové šaty asymetrického střihu nebo krátké mintové šaty ze šifonu.  Naopak pro obřad v historickém kostele se budou hodit delší šaty s rukávy, ramínky nebo doplňkem ve formě svetříku či saka. Našim tipem jsou například tyto starorůžové koktejlové midi šaty s páskem nebo dlouhé společenské lila šaty s krajkou

 

svatba v kostele

 

venkovska svatba rustikalni

 

svatba u moře, svatební šaty k moři

 

ŠATY Z MODIONU PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

Ať se chystáte jít na svatbu popřát svým přátelům k životnímu kroku, nebo jste to vy, kdo s tento krok dělá, s dokonalými společenskými šaty to pro vás bude opravdu nádherný zážitek. V MODIONU vám rádi poradíme a nabídneme šaty přímo vám na tělo. Stačí nám poslat vaše míry a můžete si být jistá, že vám vybrané šaty opravdu sednou. 

 

Skladem máme velké množství originálních šatů, které v ČR nejsou běžně k dostání. Tak se vám nestane, že na jakoukoliv společenskou událost přijdete ve stejných šatech jako jiná žena. 

 

Vyzkoušejte, jaké je to obléknout překrásné šaty z MODIONU a nemuset je už nikdy vracet zpět. Zamilujte se do pocitu, který běžně nezažíváte každý den. S vlastními šaty od nás ale konečně budete moct!



Se svatebními šaty a šaty na svatbu z MODIONU budete prostě přepychově krásná!