Powered by Smartsupp
Vítáme vás ve světě nejkrásnějších a jedinečných šatů, které dovážíme přímo z USA a UK! 😍 Prodáváme výhradně originální značku✅. Značka registrovaná s ochrannou známkou v U.S.A.✅. Cena našich šatů je pro vás konečná ✅ a co je nejdůležitější, nemusíte se starat o nepříjemné poplatky za DPH ✅, CLO ✅ a zpoplatněné zastoupení v celním řízení ✅. Nakupování u nás je jednoduché a bez starostí včetně poradenství😉. Připravte se na svatbu nebo plesovou sezónu 💃 s předstihem ⏳, abyste mohli využít svůj velký den bez zbytečného stresu🫶 Michaela 💖😘💞

Šaty v PLUS SIZE velikostech

Výběru šatů pro velikosti PLUS SIZE 

 

Vyhledávání dokonalých šatů může být výzvou pro každou ženu, a to zejména pro ty, které nosí velikosti PLUS SIZE či XXL. Nicméně, bez ohledu na velikost, každá žena si zaslouží vypadat a cítit se krásně a sebevědomě, a to i v nejzářivějších okamžicích svého života. Proto jsme tu s poradenstvím k výběru společenských šatů, plesových šatů, svatebních šatů, večerních šatů, maturitních šatů, šatů do tanečních i šatů na svatbu ve velikostech PLUS SIZE.

 

Jak zdůraznit přednosti:

Když vybíráte šaty ve velikosti PLUS SIZE, je důležité zdůraznit své přednosti a cítit se sebevědomě. Zvolte šaty, které lichotí vaší postavě a ve kterých se cítíte pohodlně a sebejistě. Krajka nebo drapérie mohou zdůraznit vaše křivky, zatímco střihy s asymetrií nebo výrazné detaily mohou přidat do vašeho vzhledu originalitu a styl.

Věříme, že s těmito tipy a poradenstvím najdete ty správné šaty pro každou příležitost, ve kterých se budete cítit nejenom pohodlně, ale i krásně a sebevědomě! 

 

Střihy a výstřihy:

Když vybíráte šaty ve velikosti PLUS SIZE, můžete zvážit různé střihy a výstřihy, které lichotí vaší postavě. Šaty ve střihu A-line, empire střihu nebo s přesýpacími hodinami jsou obvykle velmi lichotivé. Co se týče výstřihů, volte ty ve tvaru V nebo U, které prodlužují krk a opticky zužují horní část těla.

Délka a střih:

Krátké šaty mohou být skvělou volbou pro vytvoření moderního a pohodlného vzhledu, zatímco dlouhé šaty dodávají nádech elegance a glamouru. Pro ty, kteří hledají něco mezi, mohou být ideální midi šaty. Asymetrické střihy nebo šaty s rozparkem mohou dodat vašemu vzhledu nádech originality a jedinečnosti.

Materiály:

Při výběru materiálů hrají roli nejenom pohodlí, ale i vzhled a styl. Krajka, satén, tyl, šifon, třpytivé flitry nebo pajetky jsou jen některé z možností, které mohou dodat vašim šatům luxusní a elegantní vzhled. Žerzej obohacená elastanem (spandexem) je skvělou volbou pro pohodlné a dobře padnoucí šaty.

Rukávy a ramínka:

Délka rukávů je často otázkou osobní preference a pohodlí. Můžete zvolit krátký rukáv, dlouhý rukáv, 7/8 rukáv, poloviční rukáv nebo šaty na ramínka. Pro více dramatický vzhled můžete zvolit šaty na jedno rameno, které dodají vaší postavě zvláštní eleganci.

 

PLUS SIZE Společenské šaty, PLUS SIZE plesové šaty a PLUS SIZE svatební šaty - Modion.cz