Powered by Smartsupp
Milé dámy 💁‍♀️❤️, nabízíme společenské šaty 👗, které dovážíme z USA a Anglie. Jedná se o limitované kolekce s omezeným počtem kusů, takže budete mít šaty, které jen tak někdo jiný mít nebude ✨. Doporučujeme se v klidu u kávičky ☕ změřit a nechat si pomoct od kamarádky s měřením 👭. Nezabere to moc času a výsledek stojí za to 👍. Mrkněte na naše recenze ⭐ a podívejte se, co o nás zákaznice říkají 💬. Spokojenost s našimi radami 👍, profíci z oboru krejčovství 👗🧵. Těšíme se na váš nákup! Děkuji ❤️ Michaela z MODION ❤️.

JAK se SPRÁVNĚ ZMĚŘIT do ŠATŮ aby PERFEKTNĚ SEDĚLY?

MÁTE UŽ VYNDANÝ METR A POMOCNÍKA PO RUCE? Tak jdeme na to…jak se správně změřit - společenské šaty, plesové šaty, svatební šaty - Modion.cz

 

Při měření obvodu prsou dejte pozor na to, že vás pomocník opravdu měří v nejširším místě prsou. Dále je důležité mít metr vodorovně, tedy ve stejné výšce přes prsa i přes záda. Metr by měl být těsně na tělo, mírně utažený, protože i šaty chcete mít obepínající a ne volné.

 

Pas "B"

 

Pas se měří v úrovni posledního spodniho žebra, nejvíce klenuté místo pasu. Postavte se rovně, dýchejte normálně (nezatahujte břicho), ujistěte se, že metr zůstává v rovině, není zkroucený.

 

Boky "C"

Boky měřte přes zadek, v nejširším místě. U šatů s volnou sukní nehrají boky velkou roli, proto odchylka v měření nevadí. Pokud vyberete šaty s obepínající sukní, měřte přesně a metr mějte těsně na tělo.

 

Délka "D"

Šaty jsou šité na výšku postavy 170 - 175 cm. Měřte ji podél těla, od ramene až na zem. Ruku musíte mít při měření v poloze jako na fotce, nezvedejte ji. 

 

 

Výška postavy "E"

Šaty jsou šité na výšku postavy 170 - 175 cm.

 

Jak se změřit