Powered by Smartsupp
Vítáme vás ve světě nejkrásnějších a jedinečných šatů, které dovážíme přímo z USA a UK! 😍 Prodáváme výhradně originální značku✅. Značka registrovaná s ochrannou známkou v U.S.A.✅. Cena našich šatů je pro vás konečná ✅ a co je nejdůležitější, nemusíte se starat o nepříjemné poplatky za DPH ✅, CLO ✅ a zpoplatněné zastoupení v celním řízení ✅. Nakupování u nás je jednoduché a bez starostí včetně poradenství😉. Připravte se na svatbu nebo plesovou sezónu 💃 s předstihem ⏳, abyste mohli využít svůj velký den bez zbytečného stresu🫶 Michaela 💖😘💞

Šaty podle typu POSTAVY

Jak vybrat dokonalé společenské šaty a svatební šaty podle vaší postavy.

šaty podle typu postavy - společenské šaty, plesové šaty a svatební šaty - Modion.cz

 

Průvodce pro ženy: Jablko, hruška, trojúhelník, obdélník a přesýpací hodiny - jak poznat, která postava jste?

Hledání ideálních společenských šatů může být výzvou pro každou ženu. Ale nebojte se, právě zde vám přinášíme klíčové rady, jak vybrat ty nejlepší šaty pro váš typ postavy a vytvořit tak neodolatelný vzhled, ve kterém se budete cítit sebejistě a krásně.

 

  1. Identifikujte svůj typ postavy: Prvním krokem k nalezení perfektních šatů je poznat, do které kategorie postavy patříte. Jestliže jste více typ jablko, hruška nebo předpisový obrácený trojúhelník či přesýpací hodiny. Každý typ má svá specifika, která je třeba vzít v úvahu při výběru střihu.

  2. Zvýrazněte své silné stránky: Nejlepší šaty jsou ty, které zdůrazní vaše přirozené křivky a přinášejí vaší postavě výhody. Například, pokud máte půvabné ramena, můžete si vybrat šaty s výrazným výstřihem nebo šaty na jedno rameno.

  3. Vyberte vhodný střih: Střih je klíčovým faktorem při výběru šatů. Jestliže máte plnější boky, šaty s rozšířenou sukní nebo asymetrickým střihem mohou být skvělou volbou. Pro ženy s menšími prsy mohou být ideální šaty s detaily v horní části nebo s přídavkem objemu v této oblasti.

  4. Dbejte na proporce: Symetrie je klíčem k harmonickému vzhledu. Pokud máte kratší postavu, vyhněte se šatům s příliš dlouhými sukněmi, které vás mohou opticky zkrátit. Naopak, pro vyšší ženy mohou být skvělou volbou dlouhé šaty.

  5. Nezapomeňte na pohodlí: Ačkoliv je důležité vypadat skvěle, neměli bychom zapomínat na pohodlí. Vyberte si šaty, ve kterých se budete cítit pohodlně a sebejistě, abyste se mohly plně soustředit na zábavu a půvab večera.

 

Přesýpací hodiny: Symetrie a Úžasně Definované Křivky

Představte si postavu s úzkým pasem, kde se linie těla harmonicky skládají do symetrického obrazu. Tato figura, známá jako "přesýpací hodiny", je považována za ideál, kterého se mnoho žen snaží dosáhnout prostřednictvím volby oblečení. I když možná nesedíte na klasických 90–60–90, vaše vyvážené proporce vám umožňují vybírat z široké škály střihů a stylů bez velkých obtíží.

Pokud jste přesýpací hodiny, pravděpodobně se vám většina šatů bude hodit a zdůrazní vaše skvěle vykreslené tvary. Přiléhavé varianty vám nebudou dělat potíže díky vašemu bezproblémovému středu těla. Přesýpací hodiny mají tu výhodu, že oblečení sedí na těle tak, jak má, a všechny varianty jsou jen otázkou preference a osobního stylu.

 

Jablko

Ženy a dívky s typem postavy jako je "jablko" obvykle mají širší ramena a větší poprsí, což může vytvářet dojem hromadění váhy kolem hrudníku. Když se oblékáte do této postavy, je důležité odvést pozornost od horní části těla a zaměřit se na zdůraznění jiných předností. Střihy, které jsou pro vás ideální, jsou áčkové nebo empírové. Tyto střihy pomáhají vyvážit proporce tím, že zdůrazňují pas a půvabně padnou na spodní část těla. Doporučujeme také volit šaty s výstřihy ve tvaru V nebo asymetrickými detaily, které opticky prodlužují horní část těla a vytvářejí iluzi rovnováhy. Vyhněte se těsným kouskům.

 

Hruška

Tělo ve tvaru hrušky se vyznačuje tím, že je širší v dolní části těla, naopak menší v horní části, což je opakem postavy typu jablko. Záď a stehna jsou vizuálně větší než horní část těla. I když se může zdát, že tato postava představuje určité výzvy při výběru šatů, má své výhody. Správným stylem se totiž může vytvořit iluze postavy přesýpacích hodin. Když vybíráte šaty pro tuto postavu, je důležité zaměřit se na vyvážení proporcí a zdůraznění vašich předností. Doporučují se šaty, které pomáhají opticky vyvážit horní a dolní část těla, jako jsou například šaty s volnějším střihem nahoře a přiléhavějším dole. Šaty s výstřihem ve tvaru V nebo s detaily na horní části mohou také pomoci přilákat pozornost nahoru a odvést ji od širších partií.

 

 

Trojúhelník

Typ postavy trojúhelník, také známý jako postava typu "v obráceném trojúhelníku" nebo "trojúhelník", je charakterizován širší horní částí těla a užším pasem a boky. Tato postava má obvykle širší ramena a hrudník, zatímco boky a pas jsou menší a mohou být méně výrazné. Při výběru šatů pro typ postavy trojúhelník je cílem opticky vyvážit proporce těla a zdůraznit pas a boky. Důležité je také vyhnout se příliš těsným střihům v horní části, které by mohly ještě více zdůraznit šířku ramen nebo s výstřihem ve tvaru V, které opticky prodlužují horní část těla.

 

 

Obdélník

Typ postavy obdélník, někdy nazývaný též jako rovná postava, je charakterizován přibližně stejnou šířkou ramen, pasu a boků. Tato postava má obvykle menší poprsí a hýždě, přičemž linie těla jsou poměrně rovné a málo vykreslené. Při výběru šatů pro typ postavy obdélník je cílem vytvořit dojem křivek a opticky vykreslit pas. Šaty s detaily a střihy, které přidávají objem do oblasti pasu a boků, jsou ideální volbou. To může zahrnovat šaty s pásky, výšivkami nebo sklady v oblasti pasu, aby se vytvořil dojem lehce vytvarovaného pasu. Další možností jsou šaty s různými vrstvami nebo šaty ve střihu A-linie, které pomáhají vytvořit iluzi tvaru písmene "A", tedy opticky rozšířit spodní část těla a vyvážit jej s horní částí. Je také dobré vyhnout se příliš těsným střihům, které by mohly zdůraznit rovnost postavy.

 

šaty posle typu postavy - Modion.cz