Powered by Smartsupp
Vítáme vás ve světě nejkrásnějších a jedinečných šatů, které dovážíme přímo z USA a UK! 😍 Prodáváme výhradně originální značku✅. Značka registrovaná s ochrannou známkou v U.S.A.✅. Cena našich šatů je pro vás konečná ✅ a co je nejdůležitější, nemusíte se starat o nepříjemné poplatky za DPH ✅, CLO ✅ a zpoplatněné zastoupení v celním řízení ✅. Nakupování u nás je jednoduché a bez starostí včetně poradenství😉. Připravte se na svatbu nebo plesovou sezónu 💃 s předstihem ⏳, abyste mohli využít svůj velký den bez zbytečného stresu🫶 Michaela 💖😘💞

Jak vybírat šaty podle BARVY a PŘÍLEŽITOSTI.

Jak vybrat společenské šaty podle barvy a příležitosti

Když se blíží speciální událost nebo společenská akce, jako je svatba, večírek, ples či galavečer, jedna z nejdůležitějších otázek, kterou si ženy kladou, zní: "Co si obléknout?" Výběr společenských šatů není jen o stylu a střihu, ale také o správné barvě a vhodnosti pro danou událost. Barva může totiž výrazně ovlivnit celkový dojem a náladu outfitu. Zde je několik tipů, jak správně vybrat společenské šaty podle jejich barvy a příležitosti:

1. Zvažte dress code události

Předtím než začnete vybírat barvu společenských šatů, zjistěte si, jaký je dress code události. Většina společenských akcí specifikuje určitý dress code, jako je black tie (černá kravata), white tie (bílá kravata), formal, semiformal nebo casual. Volba barvy šatů by měla odpovídat těmto požadavkům.

  • Black tie: Pro události s black tie dress codem jsou vhodné elegantní a formální šaty. Černá je klasickou volbou pro tuto událost, ale i tmavě modrá, tmavě zelená nebo tmavě červené burgundské mohou být elegantní alternativou.

  • White tie: Pro white tie akce jsou vyžadovány nejformálnější šaty. Dámy by měly zvolit dlouhé večerní šaty v jemných barvách jako bílá, pastelové odstíny nebo šampaňské.

  • Formal: Na formální události můžete zvolit dlouhé i krátké šaty, ale volba barvy by měla být spíše klasická a elegantní. Černá , tmavě modrá, tmavě červená nebo šampaňské jsou výbornými volbami.

  • Semiformal: Pro semiformalní akce můžete zvolit lehčí a více barevné šaty. Pastelové odstíny, šampaňské, světle modrá nebo jemné květinové vzory jsou skvělou volbou.

2. Zvažte vaši barvu pleti a typ postavy

Při výběru barev šatů je důležité také vzít v úvahu vaši barvu pleti a typ postavy. Některé barvy mohou lépe ladit s určitými typy pleti nebo zvýraznit vaše přirozené rysy.

  • Světlá pleť: Pokud máte světlou pleť, můžete zvolit pastelové odstíny, jemné šampaňské, měkké modré nebo světle růžové barvy.

  • Olivová pleť: Pro olivovou pleť jsou ideální teplé barvy jako korálová, zlatá, meruňková nebo zelená.

  • Tmavá pleť: Tmavé typy pleti mohou vyniknout v hlubokých barvách jako šampaňské, tmavě modrá, červená vínová nebo smaragdově zelená.

  • Typ postavy: Pokud máte plnější postavu, můžete zvolit tmavší barvy, které opticky zeštíhlí. Pokud jste štíhlé, můžete si dovolit světlejší a výraznější barvy.

3. Nezapomeňte na akcenty a doplňky

Kromě barvy samotných šatů mohou být důležité také barvy doplňků a akcentů. Kabelka, šperky, boty a další doplňky by měly ladit s barvou šatů a celkovým vzhledem. Kontrastní barvy mohou outfit oživit, zatímco jednotná paleta dodává dojmu elegance a harmonie.

4. Buďte věrní svému osobnímu stylu

Nakonec je důležité být věrní svému osobnímu stylu a cítit se v šatech dobře. I když jsou určité barvy považovány za tradiční nebo vhodné pro určité příležitosti, měli byste vybrat takové, které vyjadřují vaši osobnost a zvýrazňují vaše nejlepší stránky.

Správný výběr barev společenských šatů může udělat značný rozdíl ve vašem vzhledu a sebevědomí. Důkladně si promyslete, jaká barva a styl nejlépe vyhovuje dané události a vašemu individuálnímu vkusu, a připravte se na to, že budete zářit ve společnosti.

Šaty podle barvy a příležitosti MODION